Colinda Overbeek De Meern

Ik ben Colinda, Reismama en Travel Manager. Met en zonder mijn gezin met 3 kinderen heb ik vele plekken op de wereld mogen zien en met mijn eigen bedrijf Expeditie Kroost & Co was ik als eerste online touroperator gespecialiseerd in verre reizen voor gezinnen met jonge kinderen. Voor veel families heb ik al hun droomreis mogen organiseren. Als Travel Manager kan ik echter nog veel meer, voor gezinnen met kleine en grote kinderen, maar natuurlijk ook als je zonder kinderen reist. Ik weet bijzondere plekken op alle continenten, de mooiste accommodaties om te verblijven, maar bijvoorbeeld ook een originele manier om een kortere vakantie in te vullen. Zowel binnen als buiten Europa. Door naar jullie wensen te luisteren kan ik jullie helpen iedere vakantie onvergetelijk te maken.

Ik houd zelf vooral van plekken met een indrukwekkende, ruige en uitgestrekte natuur, mooie stranden en gezellige plaatsjes en dan bij voorkeur naar de plekjes die nog niet helemaal platgetreden zijn. Ik zoek naar leuke kleinschalige boutique hotels, een heerlijk huis of appartement en altijd voldoende dingen in de omgeving om ook iets te kunnen ondernemen. Roadtrips, georganiseerde rondreizen, eiland hoppen, zeilen: alles is mogelijk en ik zorg ervoor dat het goed geregeld is. Mijn favoriete bestemmingen? Namibië, Seychellen (óók met een beperkt budget!), Spanje en Italië. Maar ik heb ook geweldige herinneringen aan reizen naar de outback van noordwest Australië, Argentinië, Brazilië, Suriname, Nepal, Marokko, Bali, Nieuw-Zeeland, New York, Lapland, Portugal en nog veel meer mooie plekken en landen op de wereld.

Of je nu je eigen reis wilt samenstellen of wilt weten of een reis die je hebt gezien bij een touroperator bij jullie past: mijn kennis gebruik ik graag om jou te helpen je eigen droomreis te realiseren!

Colinda Overbeek

Reismama en Travel Manager

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager