Ineke Derksen Buren

If traveling was free, you’d never see me again!

Mijn naam is Ineke Derksen en zoals je uit bovenstaande tekst kunt opmaken, is reizen het liefste wat ik doe. Als Travel Manager bij Face2Face Travel reis ik, met een beetje fantasie, de hele wereld met je over. Ik kan alle soorten vakanties voor je uitzoeken en boeken. Dus ben je op zoek naar een weekje zon in een luxueus, all-inclusief resort, wil je je vriendin gaan opzoeken in Malaga, heb je zin in een stedentrip met je vriend of vriendin, of zoek je de winterse kou op voor een gezellige wintersportvakantie met je familie, of regel jij dit jaar een bedrijfsuitje voor je collega’s, als Travel Manager kan ik je hier allemaal bij adviseren.

Zo’n 25 jaar geleden begon ik als reisleidster/hostess bij Holland International op het Griekse vakantie-eiland Santorini. De jaren erna was ik reisleidster op het mooie Franse eiland Corsica, woonde en werkte ik in Turkije en was ik een jaar tourleader in Thailand en reisde ik met groepen door dit prachtige land. Na mijn buitenlandperiode, had ik diverse functies als inkoper, productmanager en manager vervoer, bij diverse reisorganisaties waaronder De Jong Intra Vakanties, Bureau ScanBrit, Vrij Uit en SNP reizen. Reizen vind ik het leukste wat er is. Het is nog leuker als ik mijn reiservaring en kennis met je kan delen.

In 2011 heb ik IENVENT opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in zakelijke bedrijfsuitjes- en events naar de Waddeneilanden. Nieuwsgierig, kijk dan op www.ienvent.nl

Aangezien ik me heb aangesloten bij Face2Face Travel, kunnen mijn klanten profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

Mijn favoriete reizen? Dat zijn reizen naar Zuid-Oost Azië. In Thailand en Laos, weet ik de weg en ook de bijzondere plekjes voor je te vinden. Bestemmingen op unieke locaties, kleinschalig en weg van de “massa”, laat dat maar aan mij over. Zoek je toch de drukte, dan kan ik je daar ook zeker bij adviseren. Ik word enthousiast als ik voor jou de juiste vakantie mag regelen.

Nog even dit!

Ik wil benadrukken dat een reis geboekt via een Travel Manager, niet duurder is dan dat jezelf een reis via internet samenstelt en reserveert. Bedenk ook dat dit je veel tijd en energie kost. Als Travel Manager heb ik toegang tot diverse reserveringssystemen, waar ook de mooie aanbiedingen te vinden zijn, die jij zelf niet kan vinden.

Ik hoop dat ik je mag helpen bij de zoektocht naar jouw droomvakantie of -reis.

Ontdek het gemak van een Travel Manager. Heb je advies nodig voor een vakantie, weekendje weg, vliegticket of bedrijfsuitje?

Bel of mail me en ik maak graag een afspraak met je.

Dit kan telefonisch:06-53787340 of per mail: ineke.derksen@face2facetravel.nl

 1. 2020-01-11

  Locatie: Portugal

  Aantal reizigers: 2

  Lucie de pagie

  Geachte
  Wij zijn hier in Portugal in studio 17 wij zijn echt behoorlijk teleur gesteld
  Over dit appartement is koud de hond blaft de hele tijd de buren boven ons
  Kunnen geen maat of dat nu tien uur is of midden in de nacht geen koffiemachine bijna geen gerief waar je mee kan koken en daar moetenwijn nog een week blijven volgens jullie
  Met vriendelijke groet Lucie de pagie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager