Hans Mooren Horst

Buy experiences, not things!

Mijn naam is Hans Mooren en ik help jou,als enthousiaste reiziger, het beste te halen uit je vakantiereis naar Thailand. Het is mijn passie om mijn kennis en ervaring m.b.t. Thailand met jou te mogen delen. Mijn missie is om jou van een betere, mooiere, effectievere en duurzamere vakantiereis te laten genieten.

Kortom ….. dat je ‘de reis van je leven’ gaat maken.

Download mijn gratis e-book ‘7 gouden tips voor een onvergetelijke vakantiereis naar Thailand’.

Ik ben de oprichter en moderator van de website www.thailandtotaal.nl , een informatieve website met informatie, tips en achtergronden over vakantie en reizen, wonen, werken en zaken doen in Thailand.

Sinds 2005 kom ik bijna jaarlijks in Thailand. De eerste jaren met het hele gezin, de daaropvolgende jaren samen met mijn partner. Zo hebben we een aantal jaren een woning gehad in Chiang Mai waardoor ik het land, zijn cultuur en zijn mensen van nabij heb meegemaakt. De Thaise bevolking is werkelijk hartverwarmend. De vele connecties die ik in de jaren op heb mogen bouwen, hebben er voor gezorgd dat ik de cultuur en het land nog beter ben gaan begrijpen.

Thailand is een veilig land met een fascinerende boeddhistische cultuur. Daarnaast heeft het land een prachtige natuur, een heerlijk klimaat en niet te vergeten, een fantastische keuken.

Ontdek hoe je ‘de reis van je leven’ in Thailand maakt. Bel of mail me via 06-12771271, hans@face2facetravel.nl of via www.dereisvanjeleven.nu

Sawadee khrap!

Hans Mooren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager