Katinka Mijnheer Nuenen

Er zijn zoveel mooie plekjes in Europa, Afrika, Azië, Amerika, Australië en Antarctica. Of het nu gaat om een weekendje weg, uw zomer- of wintervakantie, een wereldreis, een stedentrip of een zakenreis.

Wilt u the Big Five in Afrika of misschien walvissen in Canada spotten? Tot rust komen in een paradijselijk onderkomen met uitzicht op de Indische Oceaan? Fantastische wijnen proeven in Italië of een avontuurlijke hondensleetocht maken in Finland? Alles is mogelijk!

Mijn naam is Katinka Mijnheer en ik ben reisagent.

Het is mijn werk en hobby om voor u een onvergetelijke reis te organiseren.

Met mijn jarenlange reiservaring en een uitgebreid netwerk kan ik met veel enthousiasme een mooie reis op maat voor u samenstellen. En dat voor ieder budget!

Graag wil ik u tijdens een gesprek alvast meenemen op reis. Samen aan tafel om zo ideeën te horen en de vele mogelijkheden te vertellen. Dit is natuurlijk ook via skype, telefoon of per mailwisseling mogelijk. Alle aspecten van de reis komen aan bod. Om zo tot de perfecte reis te komen die bij u past.

Katinka Travel Experience is een zelfstandige reisonderneming aangesloten bij Face2Face Travel te Almere. Alle reizen worden bij Face2Face Travel onder de ANVR-reisvoorwaarden geboekt, bovendien zijn we lid van het SGR en het Calamiteitenfonds. Dat is goed en vertrouwd!

We hebben uitstekende contacten met de grote reisorganisaties. Daarnaast een zeer uitgebreid netwerk met lokale agenten, hoteliers, rederijen en servicebureaus.

Persoonlijk geregeld, gerust op reis!
U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken.

Graag tot binnenkort!
Katinka

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager