Machteld van Rooyen Dronten

Bom Dia,

De Azoren voor veel mensen een lang gekoesterde droom of  nog een onontdekte parel in de Atlantische oceaan.
Het heeft een overweldigende natuur, met schitterende wandelpaden, thee & ananasplantages, walvissen en dolfijnen, sfeervolle pleinen, restaurants en terrassen, maar bovenal een relaxte cultuur.

Door de jarenlange ervaring die ik heb in de reisbranche en als specialist van de Azoren. Waar ik alle accommodaties persoonlijk ken, en de plaatselijke bevolking regelmatig spreek. Mag je van mij verwachten dat ik je goed adviseer; met kennis en deskundigheid, flexibel en servicegericht. En dat dit alles is tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding, dat mag voor zich spreken.

Naast maatwerkreizen kun je bij mij ook terecht voor onafhankelijk advies over en boekingen van pakketreizen van bekende Nederlandse en Duitse touroperators als Holland International, Girassol, Neckermann ect. Dit alles met dezelfde service en persoonlijke aandacht als bij maatwerkreizen.
Priolo Travel is een zelfstandige reisonderneming aangesloten bij Face2Face Travel te Almere. Alle reizen worden onder de ANVR-reisvoorwaarden geboekt, bovendien zijn we lid van het SGR en het Calamiteitenfonds. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Is je interesse gewekt? Nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op, of breng een bezoek aan mijn website www.priolotravel.nl

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager