Marijke Veening Assen

Uw persoonlijke reisadviseur ………………….

……………………….. thuis in de hele wereld!

 

Reizen is mijn lust en mijn leven en ik ben al vele jaren actief in de reisbranche.

Daarom ben ik zelfstandig reisadviseur geworden, wat betekent dat ik van mijn passie mijn eigen bedrijf heb gemaakt.

Graag deel ik al mijn kennis, expertise en jarenlange reiservaring met u.

Dus wilt u op reis en heeft u geen tijd of zin om avond aan avond het internet af te speuren naar die ene geweldige deal? Is het gezinsleven druk en heeft u veel afspraken en andere verplichtingen? Hecht u veel waarde aan persoonlijke aandacht en service? Dan ben ik het antwoord op al deze vragen.

Als Travel Manager neem ik u veel speurwerk uit handen en ik kan altijd een afspraak inplannen, wanneer het u uitkomt. Of dit nou overdag,  in het weekend of in de avonden is. Ik ga voor u op zoek naar de mooiste reizen voor de beste prijzen, afgestemd op uw wensen en budget. Met mijn mobiele werkstation heb ik toegang tot een enorm breed aanbod van zowel Nederlandse, Duitse als Belgische Touroperators. U kunt rekenen op een onafhankelijk en professioneel reisadvies op maat. Alle Travel Managers van Face2Face Travel kunnen elkaars kennis en ervaring aanwenden, om zo tot een  optimaal aanbod te komen voor onze klanten. Voor deze persoonlijke service breng ik geen meerprijs in rekening.

Ik regel niet alleen uw reis, maar verzorg ook graag extra’s zoals autohuur, fietshuur, excursies, concertkaartjes, een parkeerplaats op het vliegveld, een taxi naar en van de luchthaven,  reis- en annuleringsverzekeringen.

Ik kan het allemaal regelen en zet graag een stapje extra voor u!

Uw reiswens is mijn uitdaging!

Neem gerust contact met mij op, zodat u mijn service, flexibiliteit en passie kunt ervaren!

Marijke Veening

Face2Face Travel
Persoonlijk geregeld, gerust op reis

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager