Marjolijn Gerrits Zwolle

Bent u op zoek naar een Travel Manager? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Wilt u er gewoon even uit of heeft u iets te vieren met uw gezin? Wilt u op reis maar weet u niet hoe u dit moet organiseren?  Of heeft u geen tijd om dit goed uit te zoeken? U kunt bij mij terecht voor al uw vakanties en wereldwensen.

In 1998 ging ik stage lopen in Zuid-Afrika en daarna ben ik meerdere keren langdurig terug geweest. Inmiddels heb ik het hele land gezien. Veel bekenden van toen zijn over de hele wereld uitgewaaid, waardoor ik mij verbonden ben gaan voelen met de hele wereld.

In 2016 heb ik met mijn partner een sabbatical genomen en hebben we de Santiago de Compostella in Spanje gelopen. Tijdens deze voettocht van duizend kilometer is het moment ontstaan om de beleving van reizen, onderweg zijn, over te willen brengen en door te willen geven!

Ik heb veel steden en meerdere landen in Europa, Afrika, Amerika en Azië bezocht. Ook thuis ga ik er vaak op uit om te ontdekken en te genieten. Genieten van de spontane verrassingen en bewust zijn van wat elke dag je geeft, is een verrijking van het leven. Laten we ons (weer) verwonderen! Ik heb een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Face2Face Travel. Zij zijn lid van het SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds.

Ik ben uw contactpersoon. Ook ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reizen, reisvisa, reisvaccinaties. Dit biedt u vertrouwen, zekerheid en garantie.

Wilt u reizen met een camper, auto, trein, boot, fiets of wilt u duurzaam reizen? Alles is mogelijk zoals u dat wenst. Met mijn creativiteit en zorgvuldigheid ontvangt u uw reis op maat met net dat extraatje meer.

Wat zijn uw wereldwensen?

Ik kom graag bij u thuis om samen met u, uw wensen om te zetten in een fantastische reis.

Stel niet uit, het is tijd om te gaan!

Marjolijn Gerrits
Travel Manager

 1. 2018-04-24

  Locatie: Portugal

  Aantal reizigers: 2

  Anja Galenkamp

  een fantastische week gehad in Portugal gehad, samen met mijn vriendin.
  met een mooie Fiat 500 cabrio, van Porto naar Lissabon gereden.
  op 4 verschillende locaties overnacht.
  Heel veel gezien, genoten en gereden met de auto.
  Dankjewel Marjolijn voor het o zo goed verzorgen van deze reis.

  Lieve groet,
  Marjan en Anja

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager