Nicole Sour Asenray / Roermond

Welkom bij Face2Face Travel Nicole

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina, welkom! Je wilt binnenkort op vakantie en je overweegt om dit door mij te laten regelen? Goed plan en ik vertel je graag waarom. Het bespaart jou enorm veel tijd, want het zoeken naar een geschikte accommodatie, een betaalbaar vliegticket of een betrouwbare aanbieder hoef je niet meer te doen. Je vertelt mij in een face to face gesprek wat je vakantiewensen zijn, dit kan natuurlijk ook in het weekend of in de avonduren. Daarna kom ik met een plan voor een persoonlijk samengesteld reisaanbod. Dit bespreken wij samen en schaven het plan daar waar nodig bij, zodat de reis perfect is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Hierna maak ik de boeking definitief en mag jij gaan aftellen tot de start van jouw droomvakantie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicole Sour en ik mag mij na een intensieve opleiding, sinds september 2015, zelfstandig reisadviseur noemen. Een beetje trots ben ik wel dat ik deze stap heb durven zetten en ik vertel je graag hoe dat zo gekomen is.

Als ik mijzelf zou omschrijven komen daar in ieder geval de woorden avontuurlijk, sportief en nieuwsgierig in voor. Dit verklaart ook de keuzes in de vakanties die ik tot nu toe heb gemaakt. Bijvoorbeeld een maand met een camper aan de westkust van de Verenigde Staten rondtrekken, ½ jaar in mijn uppie op de bonnefooi naar Curaçao, klimmen in het Noorden van Italië of een roadtrip met een tentje door Kroatië, Montenegro, Italië en Oostenrijk. Heel diverse vakanties, maar één ding hebben ze zeker gemeen, actie! Veel ondernemen, vaak ook sportief en genieten van de altijd prachtige natuur. Kitesurfen, (water) skiën, snowboarden of wandelen op vakantie, ik geniet er van. Ook aan de voorpret van een vakantie beleef ik veel plezier. Het Internet afstruinen naar een geschikte bestemming, een bijzondere activiteit of een mooi plekje om te overnachten.

De voordelen van het laten organiseren van jouw vakantie:

  • Het bespaart je veel tijd, omdat je zelf niet hoeft te zoeken op Internet
  • Je hoeft de deur niet uit en ik heb ook tijd voor je in het weekend of in de avonduren, dit in tegenstelling tot de meeste ‘stenen’ reisbureaus
  • Betrouwbare recensies van onze klanten
  • Face2Face Travel is aangesloten bij ANVR, SGR (garantiefonds reisgelden) en het calamiteitenfonds
  • Een onafhankelijk advies en een op maat samengestelde reis

Reisblog op www.BeSoureTravel.nl

Omdat ik ook mijn reiservaringen graag met jou wil delen en jou inspiratie wil geven over een volgende vakantiebestemming schrijf ik regelmatig een blog. Deze kan je lezen op mijn website www.BeSoureTravel.nl. Graag wil ik je enthousiast maken over de bestemmingen waar ik ben geweest en tips geven over wat je echt beleefd, geproefd, ervaren, gevoeld en gehoord moet hebben.

Ik hoop je snel van dienst te mogen zijn met een op maat samengestelde droomreis!

 

Een reislustige groet,

Nicole Sour

Travel Manager

 

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager