Petra Saleh-Hofmeester Vlaardingen

Welkom, Welcome, Bienvenue, Willkommen, Ahlan wa sahlan op mijn persoonlijke website!

Ik ben Petra Saleh-Hofmeester en uw persoonlijke reisadviseur voor Vlaardingen en omgeving. Reizen is mijn passie en ik heb vele landen in Europa, Caribbean, Noord Amerika, Verre en Midden Oosten bezocht. Cruisevakanties zijn mijn specialiteit!

Door aangesloten te zijn als Travel Manager bij Face2Face Travel is mijn hobby mijn werk geworden. Face2Face Travel werkt samen met vrijwel alle Nederlandse touroperators en Belgische organisaties. Tevens is Face2Face Travel aangesloten bij de ANVR en SGR.

Heeft u geen tijd of zin om urenlang op het internet te zoeken! Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte. Ik zoek de reis, die het beste bij u past, voor elk budget. Ik ben per e-mail of telefonisch bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend. Een reis bij mij boeken is niet duurder dan bij het reisbureau bij u in de stad. Het verschil is wel dat u nooit in een lange rij hoeft te staan en een afspraak kan maken op de tijd dat het u uitkomt.

Graag tot ziens,

Petra Saleh-Hofmeester

Uw persoonlijke Travel Manager.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager