Ria Buschman Lisse

Voor mijn klanten vind ik de mooiste vakanties op, aan en onder water!

Leuk, dat u op mij tussen al mijn andere collega’s hebt gevonden! Daardoor maakt u kennis met iemand die al vele jaren met bevlogenheid en passie (maat) reizen heeft georganiseerd en samengesteld, met als rode draad het sportduiken! Dit specialisme vraagt veel inzicht en kennis van een specifieke discipline binnen de reiswereld. Als u ernaar op zoek bent, bent u hier echt op het goede adres! Dit geldt zowel voor individuele als groepsreizen.

Maar er is meer:

mijn grote reiservaring naar het oosten (Malediven, Indonesië, Thailand, Filippijnen), het westen (Azoren, Noord- en Zuid Amerika, de Caribbean, zowel de benedenwindse ABC als de bovenwindse SSS-eilanden), het zuiden (Malta, Gozo, Cyprus, Egypte, Israël, Jordanië, Tanzania, Seychellen, Zuid-Afrika) en alle dichterbij gelegen bestemmingen binnen Europa en Rusland zou ik ook graag met ú delen. Ik kan u met persoonlijke aandacht voor uw wensen een heerlijke reis adviseren. En deze voor u plannen. Met zorg en nazorg. Of het nu een huwelijksreis is, een luxe zeecruise, een duiksafari, zomervakanties met de kinderen op de camping, actief en avontuurlijk bezig zijn op alle continenten. Of een kerst- of wintervakantie, met sneeuw en alle vrolijkheid van dien.

Face2Face Travel geeft mij het handvat om u breed van dienst te kunnen zijn. Ik ben er trots op om Zelfstandig Reisadviseur van Face2Face Travel te zijn. Maar ik zou ook graag uw reisadviseur willen zijn. Mijn betrokkenheid, service van hoog niveau, flexibiliteit (op uw tijd) en mobiliteit (waar u wilt) zullen u zeker aanspreken!.

Belt u mij voor een afspraak?

Tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Ria Buschman

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

flightshotelsflight + hoteltransferscar

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager