Thérèse Persoon Lochem

Mijn naam is Thérèse Persoon en ik ben het gezicht achter Face2Face Travel Lochem.
Steeds meer mensen ontdekken het gemak van hun eigen persoonlijke vakantieplanner!

Ik heb een passie voor reizen, ben altijd enthousiast om iets te organiseren en wil altijd alles perfect regelen dus mijn werk als zelfstandig reisadviseur past helemaal bij mij! Al sinds 1986 ben ik werkzaam in de reiswereld: ik heb o.a. in hotels gewerkt, was reisleidster in Griekenland, reisde de wereld over om hotels te inspecteren en heb jarenlang gevlogen als stewardess/purser.

De afgelopen jaren heb ik al voor heel veel mensen de mooiste reizen mogen samenstellen gebaseerd op hun wensen en budget. Inmiddels is het een bekend gegeven: boek je je vakantie bij Thérèse dan weet je gewoon dat het goed zit! Ik heb meer informatie over vluchten, hotels en bestemmingen dan u zelf als consument op het internet vindt. En ver weg of dichtbij, de hele wereld is mijn werkterrein en uw reis wordt van A tot Z geregeld.
Ik kan alle soorten vakanties voor u boeken en ook voor een vliegticket, autohuur of bedrijfsuitje kunt u bij mij terecht.


Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail en ik maak graag een afspraak!

Graag tot ziens!

 1. 2021-07-04

  Locatie: Port de Sóller

  Aantal reizigers: 2

  Sanne Witten

  Twee weken voor vertrek deden we Thérèse een berichtje of ze ons wilde helpen met een vakantie boeken. I.v.m. de nog geldige coronamaatregelen werd de bestemming gekozen; Mallorca! Snel beslissen voor een mooie optie en eenmaal op plaats van bestemming alleen maar genoten! Dankzij Thérèse hadden we een mooi, goed hotel op een heerlijke plek op het eiland. Autoverhuur was top geregeld en op een vraag reageerde Thérèse direct.
  Kortom alles was snel geregeld. De papieren werden voor vertrek allemaal bij thuis gebracht inclusief de bijbehorende uitleg. En dan ook nog super attent bij terugkomst een berichtje sturen en wat lekkers opsturen.
  Mocht je twijfelen of hulp nodig hebben met het boeken van je reis? Dan raden we zeker weten Thérèse aan! Enorm bedankt weer Thérèse!!

 2. 5 augustus 2017

  Locatie: Verenigde Staten

  Aantal reizigers: 4

  Marjolein van de Nadort

  We hebben een geweldige en zorgeloze vakantie gehad in de USA. Thérèse heeft ons geholpen bij het boeken van de vluchten, de auto en diverse hotels. Een deel van de reis hebben we zelf georganiseerd, en de afstemming met Thérèse verliep heel plezierig. Alle documenten kwamen ruim op tijd bij ons aan. Een echte aanrader!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager