Thérèse Persoon Lochem

Mijn naam is Thérèse Persoon en ik ben het gezicht achter Face2Face Travel Lochem.
Steeds meer mensen ontdekken het gemak van hun eigen persoonlijke vakantieplanner!

Ik heb een passie voor reizen, ben altijd enthousiast om iets te organiseren en wil altijd alles perfect regelen dus mijn werk als zelfstandig reisadviseur past helemaal bij mij! Al sinds 1986 ben ik werkzaam in de reiswereld: ik heb o.a. in hotels gewerkt, was reisleidster in Griekenland, reisde de wereld over om hotels te inspecteren en heb jarenlang gevlogen als stewardess/purser.

De afgelopen jaren heb ik al voor heel veel mensen de mooiste reizen mogen samenstellen gebaseerd op hun wensen en budget. Inmiddels is het een bekend gegeven: boek je je vakantie bij Thérèse dan weet je gewoon dat het goed zit! Ik heb meer informatie over vluchten, hotels en bestemmingen dan u zelf als consument op het internet vindt. En ver weg of dichtbij, de hele wereld is mijn werkterrein en uw reis wordt van A tot Z geregeld.
Ik kan alle soorten vakanties voor u boeken en ook voor een vliegticket, autohuur of bedrijfsuitje kunt u bij mij terecht.


Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail en ik maak graag een afspraak!

Even binnenlopen voor een 1e kennismaking? Dat kan ook!
Elke donderdag zit ik van 10 tot 11.30 uur aan de ronde tafel bij Aris Frieterie, Holterweg 1 in Laren (Gelderland).

Graag tot ziens!

  1. 5 augustus 2017

    Locatie: Verenigde Staten

    Aantal reizigers: 4

    Marjolein van de Nadort

    We hebben een geweldige en zorgeloze vakantie gehad in de USA. Thérèse heeft ons geholpen bij het boeken van de vluchten, de auto en diverse hotels. Een deel van de reis hebben we zelf georganiseerd, en de afstemming met Thérèse verliep heel plezierig. Alle documenten kwamen ruim op tijd bij ons aan. Een echte aanrader!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager