Tineke Helmus Buitenpost

Welkom! Welcome! Willkommen! Bienvenido!

Ik ben Tineke Helmus, uw persoonlijke Travel Manager in Friesland!

Reizen is mijn passie en vanuit die passie, service en persoonlijke benadering help ik u graag met het samenstellen van uw droomvakantie!

De afgelopen jaren heb ik vele landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, de Caribbean en Azië bezocht en een tijd in Spanje gewoond. Door deze reiskennis kan ik u van een goed reisadvies voorzien en vertaal ik uw wensen naar een prachtige vakantie!

Reizen op maat & travelservice

Een reis op maat voor u gemaakt, maar ook een reis voor de medewerkers van uw bedrijf, pakketreizen, last-minute, groepsreizen, stedentrips, wintersport, verre vakantie, cruises, excursies, vliegtickets, hotels, van een trekking in de Himalaya tot een voetbalreis, u kunt het zo gek niet bedenken of ik kan dit voor u samenstellen en regelen.

Daarnaast regel ik ook zaken, zoals verzekeringen, airportvervoer, excursies en alles wat verder bij een reis komt kijken.

Daarnaast bied ik gratis travelservice, dat houdt bijvoorbeeld in dat ik voor u incheck vlak voor vertrek en de reispapieren persoonlijk bij u langs breng. Ook ben ik uw persoonlijke aanspreekpunt voor, tijdens en na de reis. En dit alles kost niks extra’s!

Vertrouwd op reis

Als reisprofessional ben ik aangesloten bij Face2Face Travel. Deze professionele reisorganisatie beschikt over een groot netwerk, waardoor ik de mogelijkheid heb uw reis onder te brengen bij een groot assortiment Nederlandse, Duitse of Belgische touroperators en lokale reisorganisaties. Uw boeking valt daarmee onder de ANVR en SGR-voorwaarden en het Calamiteitenfonds, waardoor uw verzekerd bent van een zorgeloze reis.

Gratis reisadvies bij u thuis

Om u zo goed mogelijk te helpen met het boeken van uw reis, breng ik uw vakantiewensen in kaart voor ieder budget op een moment wat u goed uitkomt. Persoonlijke service en kwaliteit vind ik erg belangrijk. U hoeft de deur niet uit, want ik kom bij u thuis om alles rustig met u door te spreken. Daarna maak ik een persoonlijk reisvoorstel voor u. Zo hoeft u niet uren te zoeken op het internet, dat doe ik namelijk voor u.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact op.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Tineke Helmus

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager