Tineke Schuttert Hengelo

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende functies in de reiswereld beschik ik over een schat aan kennis en ervaring om uw vakanties en uitstapjes net dat extra persoonlijke tintje te geven. Door studiereizen en werkbezoeken heb ik vele landen en steden bezocht.

Het Middellands Zeegebied ken ik op mijn duimpje; Azië, Afrika en Amerika zijn mij niet vreemd. Aan reisbureau’s heb ik reisadvies en landentrainingen gegeven over tal van bestemmingen in Europa en daarbuiten.

Mede hierdoor wordt uw reiswens vertaald in een advies op maat, zonder extra rompslomp of meerkosten!! Dit alles kan bij u thuis, zowel overdag als ’s avonds. Via ons ‘mobiel’ reserveringssysteem kunnen boekingen en reserveringen ter plekke geregeld worden. Of het nu gaat om een weekendje weg, uw zomer- of wintervakantie, een wereldreis, een stedentrip, een zakenreis of een incentive. Alles is mogelijk!

Als uw reisadviseur help ik u met het kiezen van de perfecte vakantie, op die momenten wanneer het u schikt. Niet meer wachten, niet meer uitstellen, uw eigen ervaren reisexpert is er wanneer het u past. Bovendien betaalt u zeker niets meer dan bij een reisbureau en de persoonlijk service van uw eigen reisadviseur is de garantie voor een zorgeloze vakantie, want dat is het uitgangspunt!
Graag verzorg ik uw volgende reis!

Met vriendelijke groet,

Tineke Schuttert

Travel Manager

 1. 2019-09-28

  Locatie: Kos

  Aantal reizigers: 2

  Lena

  Last minute moeten boeken, maar uiteraard met behulp van Tineke een hele fijne vakantie gehad! Tineke heeft altijd veel geduld en denkt mee. Probeert altijd naar wens een hotel te boeken.

  Tineke bedankt voor je hulp weer dit jaar! Wij zijn heel blij met jou!

 2. 2019-06-11

  Locatie: Mallorca

  Aantal reizigers: 5

  Familie Nelisse

  Wat was alles goed geregeld voor onze vakantie naar Mallorca! Tineke heeft voor ons een reis samengesteld die perfect bij ons gezin paste en met haar goede tips en adviezen hebben we een geweldige vakantie gehad. Ook de accommodatie die ze voor ons heeft geboekt was fantastisch. Ik denk zomaar dat wij verbleven op het mooiste plekje van Mallorca! Tineke, ontzettend bedankt!

 3. 2018-07-31

  Locatie: Turkije

  Aantal reizigers: 3

  Lena

  Tineke heeft heel veel geduld met ons gehad. Ik beb haar in april/ mei benaderd. Ze heeft veel tijd in ons gestoken en probeerde heel goed mee te denken. Reageert snel en geeft goede uitleg. Voor mij is nu alles duidelijk en ik ga met een fijn gevoel op vakantie.

  Tineke heel erg bedankt!

 4. 2018-06-23

  Locatie: Rhodos

  Aantal reizigers: 4

  Jeanet Teunis

  We wilde onze vakantie dit jaar zelf boeken via internet, maar durfde dit toch niet aan. We kregen toen de tip van iemand om naar Tineke te bellen.
  Tineke heeft ons erg fijn geholpen en luisterde goed naar onze wensen en kwam met voorstellen binnen ons budget. Erg fijn dat Tineke zelf ook op veel Griekse eilanden is geweest en dus tips had wat leuk kon zijn voor ons gezin
  We hebben nu een leuke vakantie geboekt naar Rhodos en helemaal binnen ons budget.

 5. 2018-06-22

  Locatie: Australië

  Aantal reizigers: 5

  Margret Bruggink

  Had al vaak met mensen gesproken die goede ervaringen hadden met Tineke. Maar nu ze mij bij verschillende reizen heeft geholpen sluit mii aan bij deze goede recenties. Tineke heeft mijn goede verwachtingen meer dan overtroffen. Ze denkt mee en zoekt precies voor je uit welke reis bij je past . Ze verleent uitstekende service en neemt alle tijd voor je. Dit jaar heeft zij mij geholpen bij het samenstellen van mijn reis naar Australië. Door haar hulp en advies heb ik voor mijn gezin onze droomreis samen kunnen stellen en daarbij veel geld kunnen besparen Door Tineke ga ik met een gerust gevoel deze uitdaging aan omdat ik weet dat zij alles goed voor ons heeft geregeld.

 6. 29-07-2015

  Locatie: Amerika

  Aantal reizigers: 2

  Olaf en Linda

  Tineke heeft ons geweldig goed geholpen met het uitzoeken van onze reis. Gezien ons beperkte budget is het uiteindelijk een reis op maat geworden waarbij ze enorm goed meedacht en onze vragen vaak al voor was met de juiste antwoorden. Wat een geweldige manier van je vakantie boeken.

  Tineke, nogmaals enorm bedankt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager