Treinreis met de Al Andalús

Al Andalus: Een koninklijke treinreis dwars door het hart van Spanje. Doorkruis Spanje aan boord van één van de meest exclusieve privé treinen ter wereld, Al Andalus! 

Stap aan boord en ga terug in de tijd. De salonrijtuigen van de Al Andalus zijn gebouwd tussen 1928 en 1930 in het gouden tijdperk van het reizen per spoor en zijn perfect bewaard gebleven. De slaaprijtuigen werden in de jaren twintig van de vorige eeuw in Frankrijk gebouwd voor de Britse koninklijke familie, om van Calais naar de Franse Rivièra te reizen. Ook de salonrijtuigen uit diezelfde periode hebben de elegante kenmerken van de Belle Epoque-stijl. 

Gecombineerd met de nieuwste technologieën, moderne gemakken én de perfecte service aan boord, reis je met deze luxe trein in alle comfort en veiligheid door wonderschone landschappen. Onderweg verblijf je in een privé compartiment waarin de oorspronkelijke charme en stijl perfect is gecombineerd met hedendaags luxe. In het restaurant-rijtuig geniet je van het ontbijt en gastronomische lunches en diners. In de elegant ingerichte salonrijtuigen kun je heerlijk relaxen.

De route van deze treinreis is als volgt: Santiago de Compostela – Ourense – Leon – Avila – Toledo – Córdoba – Sevilla.

De reisdatum is van 30 augustus tot en met 7 september 2020

In alle comfort en veiligheid beleef je een unieke reis met de stijlvolle Al Andalús. Over 1.250 kilometer spoor reis je door het Spaanse binnenland, van Santiago de Compostela naar Sevilla of in omgekeerde richting. Je bezoekt de mooiste Spaanse steden waarvan er maar liefst 6 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Je geniet van de exclusieve ervaring van het ontspannen leven aan boord, maakt kennis met een rijke historie en cultuur, geniet van culinaire verwennerijen en topwijnen en gaat op prachtige excursies.

Er zijn twee soorten compartimenten aan boord van deze beroemde trein. 

De Gran Clase, een gezellig compartiment waarin de charme van de oorspronkelijke coupés bewaard is gebleven. Of Deluxe Compartiment, een iets ruimer compartiment waarin hedendaags comfort wordt gecombineerd met de oorspronkelijke stijl van de historische trein. Een heerlijke plek om in alle rust te ontspannen en je op te laden voor de volgende excursies.

Naast het rijtuig met het restaurant is er ook een Piano rijtuig en diverse Salonrijtuigen: heerlijk relaxen met een drankje of genieten van een muzikaal optreden. En dat alles rijdend door het mooie Iberische schiereiland. Zien wij jou aan boord?