Trendy hotels in de Verenigde Staten

Kimpton Hotels & Restaurants is de meest toonaangevende collectie van boutique hotels en restaurants in de Verenigde Staten die als pionier het boutique hotel concept in Amerika introduceerde in 1981. “A different way to stay”, zoals ze zelf zeggen. Hip en trendy hotels en restaurants van uitzonderlijke kwaliteit. Kimpton is beroemd om de manier waarop het zijn gasten echt het gevoel geeft onderweg toch thuis te zijn, door:

Personal Attention,

Zij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. Door hun passie voor het werk zal uw ervaring in deze hotels elke keer zeer speciaal zijn..

Delicious Food,

De restaurants van Kimpton zijn Chef Driven hetgeen inhoudt dat er in elk restaurant een zeer gepassioneerde en getalenteerde chef de keuken leidt zodat ook uw bezoek aan één van de restaurants een zeer bijzondere is die u niet snel vergeet.

Inspiring Spaces,

Comfort, stijl en ontwerp zorgen ervoor dat u zich thuis voelt, maar telkens op eigen wijze de Kimpton stijl ervaart. Prachtige stoffen en stijlvolle decoraties zijn onderdeel van de Inspiring Spaces.

Memorable Details,

Bijzondere ideeën die ontstaan door gesprekken van medewerkers en gasten of opdrachtgevers welke nooit dezelfde uitkomst hebben.

Kimpton DirtyHabit_Gallery03Opvallende en typisch Kimpton service items in elk hotel zijn: Wine Hour, in elke hotel wordt u als gast dagelijks uitgenodigd om van 5 tot 6 een glas wijn te drinken met het management van het hotel. De Yoga matjes in elke hotelkamer en het Yoga instructie kanaal op de TV. Gratis fietsen beschikbaar bij elk hotel.

Kimpton groeit voortdurend, maar exploiteert momenteel 66 hotels en 83 restaurants, bars en lounges o.a. in New York, Boston, Washington DC, Philadelphia, Chicago, Miami, Vero Beach, San Francisco, Los Angeles, San Diego, Santa Barbara, Salt Lake City, Denver, Aspen, Dallas, Seattle, Portland.  De opening van het eerste Kimpton Hotel buiten de USA is in Amsterdam, dit zal zijn in  augustus 2017.

Meer weten over Kimpton Hotels,? Vraag onze Travel Managers.