Uitzonderlijk exclusief – Parels van Mediterraan Europa

Een ongekend luxe reis, die onvergetelijk en uitzonderlijk exclusief zal zijn. Op reis met een kleine groep in een privévliegtuig ontdek je de wereld op een authentieke en indrukwekkende manier. 

Zoek in de nazomer het aangename klimaat op van de zuidelijke landen van Europa tijdens deze exclusieve 15-daagse Air Cruise. Een unieke reis in een heerlijke omgeving met een zeer gevarieerd programma en alle grandeur en luxe. Een ‘journey beyond expectations’.

De landen rond de Middellandse Zee zijn stuk voor stuk parels van de wereldgeschiedenis. In de 16 en 17e eeuw voeren schepen uit Nederland al naar deze landen om handel te drijven. De route was alleen maar mogelijk via de straat van Gibraltar. De zeelui die deze route volgden werden dan ook Straatvaarders genoemd. Jij gaat als moderne straatvaarder een aantal van deze landen verkennen per privévliegtuig. Een route langs eeuwenoude beschavingen. Gecombineerd met hedendaagse luxe, geweldige keukens, authentieke dorpen, afwisselende landschappen en onvergetelijke ervaringen en verrassingen.

Via de metropool Istanbul aan de Bosporus en het indrukwekkende landschap van Cappadocië in Turijke, de geschiedenis van Aphrodite op Cyprus, de machtige Negev woestijn in Israël, de schoonheid en historie van de Maltese Archipel, eindigt de reis met de adembenemende landschappen nabij Palermo op het veelzijdige eiland Sicilië. Elke streek heeft zijn eigen karakter en charme, maar allen hebben een aangenaam Mediterraan klimaat. 

Je verblijft in de meest luxe hotels ter wereld en het zal je gedurende deze reis aan niets onbreken. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je geniet van hoogstaande culinaire genoegens van de lokale chefs. Het privévliegtuig staat gedurende de hele reis ter beschikking van het gezelschap en je vliegt telkens rechtstreeks naar de volgende bestemming. Er wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van VIP terminals, zodat lange rijen worden voorkomen bij douane en beveiliging. 

Jouw Face2Face Travel Manager geeft je graag uitgebreide informatie of stuurt je de luxe brochure toe.