Ultieme ontspanning

Hier vindt u de ultieme ontspanning!

Wellness- en kuurreizen… bijzondere vakanties waarbij het imago dat het uitsluitend voor zweverige types zou zijn of voor ouderen al lang achterhaald is. In de huidige crisisperiode zijn steeds meer mensen op zoek naar rust, ultieme ontspanning en zingeving. Genieten van allerlei behandelingen die weldadig zijn voor lichaam en geest. En dan natuurlijk wel op een prachtige bestemming en bij voorkeur onder een stralende zon. Gun jezelf een absolute oppep-vakantie!

Zonnige Egypte

De bestemmingen waar je een wellnessvakantie naar toe kunt boeken zijn legio. Zo zijn wij aardig onder de indruk geraakt van Marsa Alam in Egypte. Zonzeker, temperaturen tussen de 20-25 graden door de koele zeewind en een prachtig rif voor de deur voor het betere snorkelen en duiken. Elke dag behandelingen zoals bv. massages, een intensief bewegingsprogramma en lichte gezonde maaltijden. Alles onder medische supervisie én met Nederlandse begeleiding. Marsa Alam is één van de rustigste badplaatsen aan de Rode Zee. Ver weg van het hectische Hurghada (4 uur rijden) en onrustige Cairo (9 uur rijden). Werken aan je eigen welzijn, paar kilo’s kwijtraken en genieten van zon, zee en strand. En dat al vanaf € 649,- per persoon, voor een hele week. Kom tot die ultieme ontspanning.

Yogaweekend in Zeeland

Maar ook dichtbij valt er voldoende te ontspannen. Aanrader hier is een yogaweekend in het Badhotel Domburg in Zeeland. Waarom? De goede yogalessen, het comfort van het 4-sterren hotel en de zee nabij. Alle ingrediënten voor een heerlijk weekend lang ultieme ontspaning aan de kust van Zeeland. Het Badhotel ligt in het idyllische stadje Domburg, aan de rand van de prachtige zandstranden. Hier geniet je een paar dagen van natuur, duinen en de zee. Bij het arrangement zitten twee overnachtingen inbegrepen, het uitgebreide ontbijtbuffet en een tweegangen diner. Tijdens het weekend heb je vier yogaworkshops van 90 minuten elk en kun je gebruik maken van het saunalandschap en het zwembad. De prijs voor dit 3-daagse arrangement is vanaf € 199,- per persoon. Een fantastisch uitwaai-arrangement voor een scherpe prijs!

Vraag naar de mogelijkheden voor uw ultieme ontspanning bij één van onze Travel Managers.