Langs de vaarroutes van de Vikingen met de MS Konningsdam

Aanleghavens die u niet mag missen.

Vikingen bevoeren ooit deze smalle wateren op weg naar andere landen. Nu zijn deze sporen van indigo tussen smaragdgroene hellingen van u. De muziek van Edvard Grieg speelt door uw hoofd als u watervallen en bergboerderijen van onbeschrijfelijke schoonheid passeert.

In de maand mei, juli en augustus zijn er diverse aantrekkelijk geprijsde cruises. Dit allemaal in het teken van de vering van de doop van de ms Koningsdam, het schip dat op 7 april jl. haar 7 nachten Premier Voyage van Rome naar Venetië heeft gemaakt, te boeken via de Travel Managers van Face2Face Travel.

Als gast aan boord van dit schip kunt ju genieten van culinaire hoogstandjes en uitstekende service in een stijlvolle ambiance. Het schip is bijzonder elegant en sierlijke lijnen staan centraal aan boord.

Wij hebben voor u een aantal Ready to Cruise reizen geselecteerd, de zogenaamde Viking Saga’s, heerlijk 7 nachten aan boord genieten van alle luxe en ontspanning.

Een voorbeeldroute is dat u inscheept in Amsterdam, vervolgens naar Flam in Noorwegen vaart, naar Stavanger, Kristiansand, Oslo en vervolgens weer richting Nederland.

Net als de Vikingen kunt u aan land gaan, gelukkig voor u kunt u dat doen door een shore excursie te boeken, wel zo veilig en ontspannen!  Vraag uw travel manager naar de mogelijkheden.

Dus wacht niet te lang en boek een cruise zodat u deze bijzondere manier van reizen niet aan u voorbij laat varen!