Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Het buitenland ligt ook in Nederland. Vlak voor de kust, in een wereld die Waddenzee heet, ligt een uniek gebied met een oer-Hollandse en tegelijkertijd buitenlandse charme. Op de Waddeneilanden ben je ver verwijderd van het hectische leven en overvolle agenda’s. Drukte, afspraken, verplichtingen? Je laat ze achter zodra je op de veerboot stapt, met andere woorden: Vakantie in eigen land!

Wat rest is genieten van het eilandgevoel. Van het eeuwenoude ritme van eb en vloed. En van goudgele stranden zover het oog reikt. Het Nederlandse Waddengebied is vijf fantastische eilanden rijk. Ieder eiland heeft een volstrekt eigen karakter. En wie zegt de kreet ‘tv-tas’ nog wat. Hét ezelsbruggetje om de eilanden te benoemen; Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

De vakantiemogelijkheden zijn legio en bieden voor elk wat wils. Of je nu een culinaire verwenweekend wilt of een actieve kampeervakantie. Een ‘uitwaai’ weekendje-weg of een langere zomervakantie. De luxe van een comfortabel hotel zoekt of toch de voorkeur geeft aan de privacy van een eigen vakantiehuis of heerlijke kampeerplek midden in de duinen. De Waddeneilanden bieden het allemaal!

Ook een Vakantie in eigen land boeken? neem contact op met één van onze Travel Managers.