Vakantiebeurs Twente

In de (koude) wintermaanden hebben velen zin om vakantieplannen te maken voor de aanstaande zomervakantie.

Graag nodigen wij u uit op onze Twentse Vakantiebeurs op dinsdag 9 februari tussen 16.00 en 21.00 uur of op woensdag 10 februari 2016 tussen 16.00 en 20.00 uur op ROC-locatie Wierdensestraat in Almelo. Hier kunt u alvast in vakantiestemming komen. Op deze beurs staan ongeveer 25-30 stands met informatie over bestemmingen binnen en buiten Europa.

Datum 9 en 10 februari 2016
Tijd 16:00 – 20:00 uur
Locatie: Atrium van ROC-locatie Wierdensestraat 65 in Almelo

De beurs is toegankelijk voor iedereen! Zowel bezoekers van buitenaf als studenten en medewerkers van het ROC van Twente zijn van harte welkom. In samenwerking met Face2FaceTravel organiseren de eerste- en tweedejaarsstudenten de landen- en stedeninformatie over een populaire vakantiebestemming. De organisatie van deze tweedaagse beurs is in handen van een vijftal derdejaarsstudenten en wordt beoordeeld als een examenopdracht.

twentsevakantiebeurs2013Bereikbaarheid

Wij adviseren u om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Wanneer u toch met de auto komt, kunt u parkeren rondom het gebouw (hier geldt tot 18.00 uur een blauwe zone) of op het parkeerterrein aan de Thorbeckelaan. Vanaf hier is het ca. 3 minuten lopen naar het ROC-gebouw.

Heeft u nog vragen over uw vakantiebestemming of weet u nog niet waar u naar toe wilt?
Breng dan zeker een bezoek aan deze unieke vakantiebeurs of vraag informatie op bij uw Face2Face Travel Manager.

Hier een link naar de FaceBook pagina van deze vakantiebeurs.