Vakantiehuizen aan de skipiste

“De Vakantiehuizen aan de skipiste!”

Het winterseizoen is eindelijk aangebroken! Bent u op zoek naar een vakantiehuis direct aan de skipiste of liever toch een rustig gelegen chalet? Wilt u genieten van een ontspannen Kerst en Nieuwjaar in de bergen of van een lang weekend in de sneeuw? Wacht niet te lang, boek nu en verzeker u van een heerlijke wintersportvakantie met vakantiehuizen aan de skipiste!

Neem bijvoorbeeld een appartement in Oostenrijkse Bad Kleinkirchheim. Dit luxe verblijf ligt op een mooi plateau direct naast de skipiste van de Sonnwiesen-kabelbaan. Kleinschaligheid troef daar het huis slechts 2 appartementen bevat. Het appartement is luxe en modern ingericht en bevat 3 kamers (waarvan 2 slaapkamers) voor max. 4 personen. De prijs is vanaf € 495,- per week.

Of gezellig met de hele familie of een grote groep vrienden naar het Vakantiehuis le Barbizou in het Zwitserse Villars. Een 190 m2 groot chalet, op het zuiden gelegen, waarin het u aan niets zal ontbreken. Comfortabel en mooi ingericht, grote woon/eetkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken, 5 slaapkamers, 2 balkons en een terras. Kortom een prachtige plek om een heerlijke week te skiën en te genieten. De prijs is vanaf € 2199,- per week voor het gehele chalet.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om een heerlijke week te wintersporten. En geeft u de voorkeur aan een hotel? Ook daarvan hebben we een lijst aan prachtige accommodaties die voor ieder wat wils bieden op vele bestemmingen!

Wilt u ook één van deze vakantiehuizen aan de skipiste boeken? Neem dan contact op met één van onze Travel Managers.