Verbeter de wereld…

Duurzaam Toerisme

… begin bij jezelf. Een wijze uitspraak die ongetwijfeld iedereen wel eens gehoord heeft. En het verbeteren van de wereld hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog, dat kan al beginnen bij je eigen vakantie! Samen met Baobab laten we laten je graag ervaren hoe onvergetelijk en bijzonder een duurzame vakantie kan zijn!

Face2Face Travel heeft sinds kort een samenwerking met Baobab; dé toonaangevende reisorganisatie op het gebied van duurzaam toerisme. Baobab organiseert avontuurlijk rondreizen, groepsreizen, familiereizen, singlereizen en themareizen naar alle delen van de wereld. Naast het bezoeken van de klassieke hoogtepunten, is het afwijken van de gebaande paden een essentieel kenmerk van elke reis. Hierdoor kom je op een ‘echte’ manier in contact met natuur, cultuur en de bevolking.

Sympathiek aspect is ook dat Baobab het duurzaam toerisme hoog in het vaandel heeft staan. Dit zie je onder andere terug in de steun aan diverse lokale projecten gericht op cultuur- of natuurbehoud en dit geeft je op elke bestemming zelf ook de kans om een steentje bij te dragen.

En zo verrijk je niet alleen jezelf door de unieke en onvergetelijke ervaringen, maar draag je ook een steentje bij aan een betere wereld. Zowel dichterbij als verder weg. Geïnteresseerd? Bel of mail even. We zijn trots op onze samenwerking met Baobab en vertellen je dan ook graag alles over deze bijzondere organisatie en haar prachtige reizen. Neem contact met onze Travel Managers op voor meer informatie!