Verre reizen bij De Jong Intra Vakanties!

Verre reizen maak je met De Jong Intra Vakanties!

Met De Jong Intra Vakanties kun je de prachtigste verre reizen maken! Indonesië, Maleisië, Zuid-Afrika, Amerika, Thailand, Australië, Canada, Namibië, China en Nieuw-Zeeland zijn al jaren top bestemmingen. Je kunt zelf je eigen verre reis samenstellen met vluchten, auto-, motorhome- of camperhuur, strandhotels, stadshotels, korte of lange arrangementen.

Maar natuurlijk ook kiezen voor een compleet door De Jong Intra samengestelde en verzorgde autorondreis, met de keuze om zelf te rijden of onder begeleiding van een ervaren privé chauffeur en gids. Ook indien je de voorkeur geeft aan het reizen in groepsverband onder leiding van een deskundige en enthousiaste Nederlandse reisleider ben je bij De Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Zij staan al jarenlang bekend om de groepsrondreizen naar o.a. Thailand, Zuid-Afrika, Maleisië, Indonesië en China met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Droomreis naar wens

Steeds meer klanten willen geheel naar eigen wens een droomreis samenstellen. En terecht, veel van de bestemmingen bezoek je slechts eenmalig en dan wil je uiteraard die invulling aan het programma geven die je aanspreekt. Soms is dit slechts een kleine aanpassing op een bestaand programma en soms is dit een geheel andere route of reisinvulling. Ben je op zoek naar verre reizen die geheel bij je wensen past? Wij gaan samen met één van de specialisten bij De Jong Intra Vakanties op zoek naar de verre reis die volledig aansluit bij al je wensen! Of je nu op familiebezoek gaat of een speciale feestdag bij wilt wonen, alle wensen nemen wij graag op in jouw droomreis!

Onze Top 5 uit het aanbod van de Jong Intra Vakanties

  • 15-daagse privé rondreis Kennismaking met Thailand (vqth711) al vanaf € 1299,-
  • 19-daagse groepsrondreis Western Bonanza – Amerika (vgus435) al vanaf € 2369,- (GEGARANDEERD VERTREK)
  • 22-daagse autorondreis The Great West (vqus855) al vanaf € 1399,-
  • 22-daagse groepsrondreis De Grote Trek – Zuid-Afrika (vgza431) al vanaf € 2545,- (GEGARANDEERD VERTREK)
  • 15-daagse privé rondreis Klassiek Indonesië (vqid742) al vanaf € 2155,-

Meer informatie over verre reizen en mooie bestemmingen van de Jong Intra Vakanties? Neem contact op met één van onze Travel Managers.