Verre van standaard

Nieuwe partner Van Verre – Verre van standaard!

Plannen om richting Azië af te reizen? Goed idee! Wij hebben een nieuwe partner gevonden in reisorganisatie Van Verre. Een kleine specialist die de meest prachtige reizen samenstelt naar het altijd boeiende en verrassende Azië. U wilt net wat anders met uw vakantie in Azië? Geen probleem, alles is mogelijk met Van Verre, want ze zijn verre van standaard.

De Verre van standaard reisbestemmingen zijn: Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand, Myanmar en China. De reizen worden uitsluitend op maat aangeboden waardoor iedere reis weer anders is en volledig aansluit bij de wensen van de klant. Dit kunnen individuele rondreizen op maat zijn, maar ook rondreizen in een internationaal gezelschap, strandvakanties, duikreizen en cruises. Gaan en staan waar je wilt is het credo waardoor de reis een persoonlijke belevenis wordt.

Bijzondere ideeën genoeg. Ontdek bv. Azië vanaf het water tijdens een bootreis. Maak een prachtige boottocht met een authentieke schoner langs de kleine Sunda eilanden in Indonesië. Bewonder de schitterende oevers langs de Mekong tijdens een bootreis van Laos naar Thailand of ervaar het plattelandsleven van Cambodja tijdens een tocht over de Sangker-rivier.

Een vakantie in Azië is ook bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Geniet van een ontspannen strandvakantie of bezichtig prachtig tempels in Thailand of Maleisië. Een olifantentocht door de Jungle en een ontmoeting met orang-oetans in Indonesië zijn ook belevenissen die de kinderen hun leven lang niet meer zullen vergeten. Alles is mogelijk. Beleef Azië in jullie eigen reistempo.

Van Verre richt zich op reizigers die nieuwsgierig zijn, willen ontdekken en geïnteresseerd zijn in de cultuur en natuur van de te bezoeken gebieden. En die bovendien kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit. Flexibele reizigers vragen een flexibele houding van hun reisagent én reisorganisatie. En dat is precies waar Face2Face Travel en Van Verre elkaar gevonden hebben. Het gemak en efficiency van een Travel Manager aangevuld met de kennis en service van een reisspecialist. Als dat geen mooie, verre van standaard, vakanties oplevert…