Vitamine D en ultieme ontspanning

De winter doet zijn intrede en het einde van het jaar is in zicht! Dit zijn de tijden dat mensen het koude Nederland laten voor wat het is en liever ergens op de wereld de warmte opzoeken. Een lang weekend weg, een overwintervakantie voor een paar maandjes of misschien wel twee weken naar de zon.

Face2Face travel heeft al jaren een goede samenwerking met de reisorganisatie SolFly. Deze reisorganisatie biedt prachtige bestemmingen die uitermate geschikt zijn om aan de kou te ontsnappen. Denk bijvoorbeeld aan Gran Canaria, Tenerife of Lanzarote. Deze Canarische Eilanden bieden je zon, zee, strand en dus gratis inname van vitamine D en ultieme ontspanning. In combinatie met leuke uitstapjes en lekker eten is de vakantie compleet!

Wanneer de échte kou wegtrekt en we meer richting het voorjaar gaan zijn bestemmingen als Mallorca of Ibiza juist weer goede keuzes. Met een weekje in april ben je nog net voor het drukke hoogseizoen en kun je in alle rust genieten van deze heerlijke bestemmingen. Bovendien liggen de prijzen aanzienlijk lager!

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en voor SolFly betekent dit tevens nieuwe aanbiedingen. Aanbiedingen die wij graag doorgeven aan jullie: onze klant!

De zogenaamde vroege vogel kortingen of te wel Early Bird kortingen zijn er weer. Of wat dacht je van 2 tot 4 gratis nachten bij een verblijf van 14 dagen of langer?  Dit zijn slechts enkele aantrekkelijke voorbeelden maar er is meer. De zogenaamde Special Price Offers maken een vakantie in het laagseizoen nog wat aantrekkelijker.

Ben je aan het hoogseizoen gebonden? Niet getreurd, ook dan zijn er heerlijke vakanties te vinden op net dat ene plekje in een kleinschalige accommodatie die door anderen nog niet ontdekt is.

Twijfel niet en neem contact met je Travel Manager van Face2Face Travel op.  De kerstperiode is bij uitstek om plannen te maken voor het nieuwe jaar.