Volop reisinspiratie op Vakantiebeurs 2016

Wat is er nu leuker om in één dag de wereld over te reizen? Het kan op de Vakantiebeurs 2016, die van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Een prima gelegenheid om je voor te bereiden op je komende vakantie. Vooral de voorpret op de vakantie en op de beurs alvast het aangename vakantiegevoel op te snuiven, is voor veel mensen de belangrijkste reden om naar deze beurs in Utrecht af te reizen.

Veel te doen
Op de beurs is veel te doen en te ontdekken. Er zijn, verdeeld over verschillende hallen, zeven speciale pleinen met de meest geliefde vakantietypen van Nederlanders. Nieuw is het themaplein ‘Wellness’ (ontspanning & gezondheid), juist omdat de belangstelling voor wellnessreizen in Nederland de afgelopen jaar enorm groeit. De andere pleinen zijn ‘Ontdek’ (verre bestemmingen), ‘Actief’ (outdoor & sport), ‘Zien’ (steden & cultuur), ‘Samen’ (familie & kinderen), ‘Vaar’ (cruises & zeilen), en ‘Buiten’ (kampeer & camping). Op alle pleinen kun je informatie krijgen van deskundige reisleiders of ervaringen delen met medereizigers. Ook zijn er op de beurs overal spelletjes en prijsvragen, presentaties, lezingen, workshops, eettentjes en muziek.

Culinaire route
Geur en smaak zijn belangrijke onderdelen van de vakantiebeleving. Net als vorig jaar is er op de beurs een culinaire route langs zeven gevarieerde bestemmingen. Voor een klein prijsje kun je als bezoeker tijdens deze route versbereide hapjes uitproberen, die zo kenmerkend zijn voor deze bestemmingen. Ook zijn er live-kooksessies van een half uur en is er een complete foodmarket. Neem ook eens een kijkje in de Afrika-hal, waar Afrikaanse hapjes en drankjes worden geserveerd of strijk neer op een Spaans terras in het Spanje-paviljoen, waar een gezellig tapasrestaurant is. Genoeg redenen lijkt ons om deze beurs te bezoeken!

Vakantiebeurs 2016
Datum: woensdag 13 t/m zondag 17 januari 2016.
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Tickets: in de voorverkoop en aan de kassa. Kijk voor actuele tarieven en meer informatie op www.vakantiebeurs.nl.