Volop sneeuw in de Franse Alpen!

“Volop sneeuw in de Franse Alpen!”

Het wintersportseizoen is volop losgebarsten en hoewel de sneeuw even op zich heeft laten wachten, zijn de pistes nu bedolven onder heerlijk dikke pakken sneeuw in de Franse Alpen! Reden te meer om toch die week wintersport te gaan boeken. Wat dacht u van het Franse L’Espace Killy? Volgens doorgewinterde wintersporters het Walhalla voor de ware liefhebbers!

Het wereldberoemde L’Espace Killy wordt gevormd door de wintersportdorpen Tignes en Val d’Isere en telt ruim 300 kilometer aan gevarieerde pistes die beschikken over een uitstekend liftensysteem. Deze modern liften brengen u snel en eenvoudig van de ene naar de andere piste. Ook rijden er special skibussen die u naar de verschillende plaatsen in het skigebied brengen. In ideaal wintersportgebied waar zowel de beginnende als gevorderde wintersporter zijn hart kan ophalen!

Val d’Isere is een traditioneel dorp van allure en tegelijkertijd een wereldberoemd wintersportcentrum. Een historisch dorp dat al eeuwen geschiedenis maakt, maar ook een schitterend natuur- en skigebied. Het karakter van het dorp wordt beschermd en in stand gehouden. Een perfecte bestemming om als uitgangsbasis te dienen voor het maken van mooie skitochten. Maar ook als u besluit een middagje niet te skiën voldoende vertier biedt.

 

Qua accommodaties biedt het dorp een breed scala aan chalets, appartementen en hotels in alle categorieën. Autoreizenspecialist Vrij Uit heeft volop aanbiedingen. Niet alleen naar L’Espace Killy maar ook naar alle andere Alpenlanden!

Wilt u ook genieten van de sneeuw in de Franse Alpen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met één van onze Travel Managers.