Voordelig, Veilig en Snel Parkeren bij de luchthaven

Alles geregeld?

Tickets check! Voucher check! Paspoort check! Maar wie ga je nu vragen om te brengen of te halen naar de luchthaven? Op vaak onmogelijke tijden voor familie of vrienden die gewoon de volgende dag weer moeten werken. We kunnen ook niet met de trein dus wat nu?

Makkelijk en snel geregeld via Face2Face Travel: parkeren op de luchthaven! Dit kan onder andere voor de Nederlandse luchthavens Schiphol, Eindhoven en Rotterdam maar ook in België of Duitsland bieden wij mogelijkheden.

Wij beschikken over een geavanceerd systeem waarbij we het beste advies kunnen geven en de beste prijs voor het parkeren op de luchthaven. Reserveren kan tot 1 uur van te voren!

We hebben tientallen betrouwbare en geteste aanbieders, gegarandeerde beschikbaarheid en altijd de beste prijs. Verlies  geen tijd en bespreek dit van te voren bij je Travel Manager van Face2Face Travel.

En ken je de voordelen van het Valet Parking al? Je parkeert de auto direct voor de vertrekhal, in de bocht bij vertrekhal 2 en 3. Door je sleutels af te geven staat de auto bij terugkomst weer voor je klaar. Ideaal!

Of het nu gaat om een privé vakantie of zakenreis: maak gebruik van deze handige methode.

Optioneel is het wassen van de auto of bijvoorbeeld het elektrisch laden. Ook heb je keuze of je je auto overdekt geparkeerd wilt hebben of niet.

Er is een gratis shuttle service als u kiest voor een aanbieder welke niet op loopafstand van de vertrekhal is. Dit is uiteraard niet nodig bij het Valet Parking principe.

Voeg dit laatste stuk comfort toe aan je reis en begin ontspannen aan je vliegreis.