Waar ligt Costa Hollanda?

Face2Face Travel heeft al jaren een goede samenwerking met Corendon. En wat is het bijzonder om te ervaren dat juist nu de reis-creativiteit zeker niet gestopt is.

Wij bieden in samenwerking met deze reisorganisatie vakanties aan in Nederland. Lees snel verder wat we je te bieden hebben.

Corendon en EuroParcs bundelen hun krachten om klanten, ondanks de corona crisis, een onbezorgde vakantie te bieden. Je krijgt de mogelijkheid om je vakantie in één van de veertien prachtige Nederlandse resorts van EuroParcs te vieren. Daarnaast hebben Corendon-klanten waarvan de vakantie recent is geannuleerd, de mogelijkheid om hun reisvoucher voor een boeking van een van de resorts van EuroParcs te gebruiken. Je Travel Manager van Face2Face Travel staat klaar om deze vakantie in eigen land voor je te boeken.

De resorts van EuroParcs onderscheiden zich door de ligging op A-locaties: dichtbij de natuur en tegelijkertijd ook nooit ver weg van de stad. Daarnaast wordt elk vakantiepark ingekleurd door veel faciliteiten en voorzieningen; van binnen- en buitenzwembaden tot tal van indoor en outdoor sport- en spelmogelijkheden. Dat wordt genieten in eigen land!

En, nu het even niet kan om van een heerlijke All Inclusive strandvakantie in het buitenland te genieten, halen wij de All Inclusive strandvakantie gewoon naar Nederland!

Speciaal voor jou heeft Corendon het 4-sterren Corendon Village Hotel namelijk veranderd in een All Inclusive hotel én is er een All Inclusive Beachclub in Zandvoort geopend. Je verblijft op korte afstand van het centrum van Amsterdam en vlakbij het mooie strand van Zandvoort; de perfecte combinatie van een citytrip en een strandvakantie. Zelfs de shuttleservices, parkeren bij het hotel, bezoek aan de bioscoop, cocktails in de Skybar en de unieke Boeing 747 Experience in de tuin van het hotel zijn inbegrepen. Op deze manier kun je toch nog vakantie vieren dit jaar!