Face2Face Travel goes Dutch

Face2Face Travel staat voor persoonlijk contact. Elkaar zien en weten wat er leeft bij de ander. Vragen stellen. Luisteren. Op die manier kan ik als jouw persoonlijke Travel Manager ontdekken wat je reiswensen zijn. Zo kan er een mooi aanbod gemaakt worden, passend bij jouw voorkeur en het bedrag dat je wenst te besteden.

Het persoonlijke contact in een Face2Face ontmoeting is door Covid-19 veranderd. Spontane acties kunnen niet meer en zeker niet met meerdere reisgenoten tegelijk. En daarbij zijn er bijna geen bestemmingen meer boekbaar, de wereld lijkt nog op slot te zitten.

Gelukkig denkt je Travel Manager in mogelijkheden! Wij bieden je graag aan wat wél kan. 

De afgelopen maanden hebben wij vele vakanties in eigen land mogen verzorgen. Dit kan een heerlijke midweek in een bungalowpark zijn. Of een paar dagen naar een knus hotel in een mooie stad of een gezellig dorp. Het voordeel van het reizen in deze tijd in eigen land is, is dat het op de meeste plekken redelijk rustig is. Dus geen lange wachtrijen.

Ook geen lange wachttijden bij jouw Travel Manager. Goed bereikbaar en zoals geschreven denken we mee. We bieden reizen aan met flexibele voorwaarden om de reis eventueel te kunnen omboeken of annuleren.

Face2Face Travel heeft mogelijkheden om te boeken voor leuke hotels in bijvoorbeeld Scheveningen of Den Haag. Lekker met z’n tweetjes of juist met het gezin. Wissel je het uitzicht op de zee liever in voor een verblijf in de buurt van mooie bossen? Dat kan, volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld de Veluwe, Limburg of Brabant. Of wat dacht je van een thema vakantie: sportieve vakanties, citytrips of een cruise? Hotel of huisje? Vraag naar de mogelijkheden!

Omdat de reisadviezen op dit moment nog zo aan verandering onderhevig zijn noemen wij België, Duitsland en bijvoorbeeld de wintersport niet uitgebreid. Het ene moment kan er gereisd worden, het volgende moment mogen we niet reizen naar de bestemming. Weet dat we deze bestemmingen ook aanbieden, met interessante flexibele voorwaarden. 

Spraken we vorig jaar nog van “We houden van Oranje”, nu hopen we dat “code oranje” snel voorbij is en houden we van “ Face2Face Travel goes Dutch”!