Welkom aan boord! Riviercruises

Riviercruises Europa en Wereldwijd: onvergetelijke riviercruises over de hele wereld!

Voor een bijzondere riviercruise hebben wij van Face2Face Travel een mooie samenwerking met Friendship cruises. Het zijn de betere vaarvakanties aan boord van de mooiste 4-, 5- en zelfs 6- sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Laat je verrassen en lees verder.

Je hebt keuze uit 37 luxe varende hotels met meer dan 100 afvaarten op 20 rivieren wereldwijd. Zo hoef je de boot nooit te missen! Ontdek de Rijn, Moezel, Rhône, Seine, Doura, Donau en de  Zwarte Zee. Maar ook  Mekong, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Cuba, Mississippi, Hudson en Alaska. Alle jaargetijden kun je boeken en op reis gaan met een van deze schepen. Zelfs in de winter wordt er gevaren.

Enkele highlights uit de uitgebreide selectie luxe riviercruises zijn:

  • Rhône en Saône cruises met een splinternieuw 5 sterren schip Amadeus Provence
  • Seine cruises vanuit Parijs dwars door Normandie
  • Vierlandencruises Rijn en Moezel
  • Donau cruises, dwars door het hart van Europa tot aan de Zwarte Zee
  • Wereldwijde boutique cruises in Alaska en Cuba en over de Mississippi, Mekon, Irrawaddy, Amazone, Hudson en de Ganges

Bijzonder bij Friendship Cruises zijn de cruises uit de All Inclusive Collection *****

Als je het summum wenst van de riviercruises dan is dit echt aan te raden. Veel extra’s zijn inclusief zoals bijvoorbeeld een vorstelijke suite met privé balkon en lounge. Maar wat dacht je van een butlerservice? Drankjes, uitgebreid aanbod aan excursies, diverse dineropties van casual tot gastronomisch dineren: alles is mogelijk. Maar ook bijzonder entertainment en activiteiten zoals presentaties van culturele experts en historici aan boord.

Er is WIFI aan boord. Maar eerlijk gezegd vragen wij ons af of er tijd is om daar gebruik van te maken met de goede en uitgebreide service aan boord. Er is genoeg te beleven en te genieten.

Vraag mij als Travel Manager naar verdere informatie en wellicht zien wij je binnenkort aan de kade.