Wereldwijd Camperverhuur

Een camper huren: voor de één is dat een droom en staat het hoog op de bucketlist. Voor een ander is het het nog wat onbekend en spannend  ‘om met zo’n groot ding te rijden’ . Het is in ieder geval een onvergetelijke ervaring.

Wat is nu eigenlijk een camper?
Het is een voertuig met slaapgelegenheid in dit voertuig, een inrichting met stoelen of een bank en een tafel, een mogelijkheid tot koken, een kleine ruimte met een toilet en/of douche en een installatie met stromend water. Als dit aanwezig is dan spreek je over een camper of motorhome oftewel een huis op wielen.

Waarom nu een camper huren?
Het is vooral geschikt als je vrij wilt zijn. Ter plaatse bepaal je hoe lang je ergens verblijft. Natuurliefhebber? Dichterbij kun je niet komen. Maar ook de steden of toeristen attracties bezoeken kun je prima doen, er zijn vaak voldoende parkeergelegenheden voor je camper. Grotere campings die in de buurt van steden liggen beschikken vaak over openbaar vervoer mogelijkheden: laat de camper staan en ga per bus de stad bezoeken.

In tegenstelling tot dat wat veel mensen denken hoef je voor het rijden met een camper geen groot rijbewijs te hebben. Gewoon een geldig rijbewijs B. Een internationaal rijbewijs wordt aangeraden en is in sommige landen verplicht.

Op de mooiste bestemmingen wereldwijd is het mogelijk om per camper te reizen. Amerika en Canada zijn uitermate populair, maar ook Zuid Amerika, Australië, Zuid Afrika, Europa en zelfs Japan!

Over het algemeen is de camper maximaal een paar jaren oud. Er zit wel verschil in leeftijd van de campers tussen de verschillende verhuurbedrijven, uiteraard informeren wij je graag over de prijs- kwaliteitverhouding.

Er zijn vele camper modellen met elk zijn voor- en nadelen.
Bijvoorbeeld de truck camper, deze is relatief handzaam, flexibel en vlot, maar is daardoor ook kleiner en heeft minder faciliteiten. Daartegenover staan de grotere types met veel ruimte en alles aan boord, maar met een hoog brandstofgebruik in verhouding.

Face2Face Travel kan een camper aanbieden die past bij elk budget. Dus laat je Travel Manager helpen met de juiste camper en laat je inspireren door het uitgebreide aanbod.

Wist je dat je nu al kunt boeken voor 2019? Zowel de campers als de vluchten. Dus waarom wachten?