Winter in aantocht!

De flinke sneeuwval in de Alpen heeft ervoor gezorgd dat er bij ons veel aanvragen binnenkomen voor reizen naar de wintersportgebieden. Vooral de kerstperiode is een geliefde tijd voor wintersportliefhebbers om erop uit te trekken.

Wie in de kerstperiode op wintersport wil, doet er verstandig aan tijdig zijn vakantie bij ons te reserveren. Door de extra sneeuwval zien we duidelijk dat wintersporters – in tegenstelling tot voorgaande jaren – dit jaar veel eerder hun reis willen boeken. Ook omdat zij vanwege de drukte niet het risico willen lopen dat een bepaalde accommodatie vol zit. Van diverse reisorganisaties heeft Face2Face Travel een mooi en gevarieerd wintersportaanbod voor je klaar liggen.

Wat dacht je van een reis naar Noorwegen met reisorganisatie TUI, waarbij je verblijft in het mooie skigebied Geilo in chalets met een typisch Noorse uitstraling? Je hebt ook nog een eigen sauna tot je beschikking in de vakantiewoning en de pistes liggen op loopafstand van de chalets. Toch liever naar Oostenrijk? In samenwerking met Vrij Uit hebben we een aantal mooie 4-sterren hotels in Kirchberg, in het populaire skigebied van de Kitzbüheler Alpen. Zwitserland is natuurlijk het Alpenland bij uitstek met haar uitgestrekte en sneeuwzekere skigebieden en een heerlijk authentieke sfeer. Denk eens een keer aan de skiregio Graubünden. Hier vind je alles voor een geslaagde wintersport. Voor de échte cracks die voor hun wintersportavontuur naar de pistes in Amerika en/of Canada willen, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Neem gerust contact met mij op voor de beste sneeuwtips in deze landen.