Winter is coming!

In Nederland is het heel, heel erg warm geweest de afgelopen weken. Misschien al verlangend aan de winter gedacht? Bij uitstek dus de tijd om heerlijk weg te dromen en na te denken over wintervakanties. Lees je mee?

Wintersportreizen zijn al weer boekbaar voor het seizoen 2020/2021! Noorwegen, Canada en alle populaire Alpenlanden. Het kan een kort of een lang verblijf zijn, net wat je wilt.  Er is een ruim aanbod aan familiekamers, chalets en appartementen, ook in de vakantieperioden. De skigebieden zijn goed te bereiken met een comfortabele pendelbus.

Je Travel Manager van Face2Face Travel heeft leuke ideeën om een wintersportreis op maat te maken. Vervoer, verblijf, skipas, skischool en ski- en snowboardhuur kunnen allemaal geregeld worden en aan jouw wensen aangepast. 

Wist je dat wij werken met een sneeuwgarantie, prijsgarantie en een vroegboek garantie? Over vier maanden zijn we alweer aan het einde van dit hele bijzondere jaar. Wil je graag op reis tijdens de feestdagen? Er is een ruim assortiment met Kerstreizen, sommigen gecombineerd met Oud & Nieuw. Of nu eindelijk eens een keer die leuke kerstmarkt bezoeken? Er zijn zelfs kerstmarkt cruises, zo bezoek je de leukste kerstmarkten in één reis.

Om nog even ‘ in de sneeuw’ te blijven: kent u Syöte al? Dat is een leuke plek in Fins Lapland voor een heerlijke winterreis. Je vliegt bijvoorbeeld naar Oulu en van daaruit een transfer naar Syöte. Het is een locatie met prachtige accommodaties zoals het Iso-Syöte hotel met de Aurora View Suites: vanuit je bed naar het Noorderlicht kijken!

Husky safaris, ijsvissen, snowscooter tochten: alles kan er. Er wordt voor goede thermokleding gezorgd, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij weten zeker dat het puur genieten is. Dankzij goede contacten ter plaatse heeft Face2Face Travel korte lijnen en goede prijzen. Er kan al geboekt worden……

Behalve Fins Lapland hebben wij ook IJsland, Noorwegen en Zweden in het programma staan. Dus keuze genoeg. Informeer snel.