Winters Noorwegen

“Skiën in winters Noorwegen”

Voor natuurliefhebbers is Noorwegen dé vakantiebestemming. In de zomer zult u het nergens groener dan Noorwegen aantreffen. ’s Winters daarentegen verandert Noorwegen in een waar winterparadijs. Het land waarin de moderne skisport zijn oorsprong vond, biedt een half jaar lang de beste sneeuwcondities voor skiërs en langlaufers!

Eén van het winters Noorwegen meest geliefde skigebieden is het Hemsedal. Tussen de hoge bergen ligt dit gevarieerde en sneeuwzekere skigebied met bijna 50 goed geprepareerde afdalingen op alle niveaus. Het funpark is van wereldklasse en u vindt u er talloze off-piste mogelijkheden. Met name de uitgebreide faciliteiten maar zeker ook de internationale sfeer maken van Hemsedal ‘the place to be’.

Voss is één van de meest bijzondere ski-bestemmingen in Europa. Nergens vindt u zulke fenomenale uitzichten over het fjordengebied en de omliggende bergen als in Voss. Daarbij zijn de sneeuwcondities al jarenlang van uitstekende kwaliteit met o.a. veel poedersneeuw. Er zijn twee skigebieden; Voss Resort en Voss Fjellandsby. Het mooie aan een skivakantie in Voss is dat u het uitstekend kunt combineren met een bezoek aan Bergen of een excursie in het besneeuwde fjordengebied.

Laat het ons weten als u deze winter de skivakantie eens heel anders wilt doen. Onze partner Buro Scanbrit biedt niet alleen de meest uitgebreide keuze aan diverse accommodaties, maar ook rechtstreekse vluchten. Samen met hen zorgen we voor dat een skivakantie in het fjordengebied dichterbij en goedkoper wordt dan ooit!

Ook skiën in winters Noorwegen? Neem dan contact op met één van onze Travel Managers.