Your Canadian holiday is calling

Your Canadian holiday is calling!

Canada 150 jaar! Heb je in de vorige nieuwsbrief gelezen over dit prachtige land? Staat Canada nu nog een stukje hoger op je bucketlist? Mooi, dan vertellen wij nu hoe je er komt. Kies voor de directe vluchten van Air Transat!  Deze Canadese vakantie luchtvaartmaatschappij biedt elk jaar tussen april en oktober vluchten aan vanaf Amsterdam naar Toronto, Montréal , Calgary of Vancouver.

Waarom zou je voor Air Transat kiezen?

Air Transat heeft net haar 30e verjaardag gevierd, dat betekent drie decennia van buitengewone vakanties en onvergetelijke herinneringen. Vandaag de dag vervoeren zij jaarlijks meer dan 3 miljoen passagiers naar meer dan 60 bestemmingen in 30 verschillende landen. Het is dan ook geen wonder dat Air Transat de toonaangevende Canadese vakantie airline is. Inmiddels is Air Transat ook in Nederland een vertrouwd gezicht geworden voor reizigers naar Canada.

Canada van Oost naar West

Vanuit Amsterdam biedt Air Transat ieder jaar tussen april en oktober direct vluchten aan naar Toronto, Vancouver en Calgary en vanuit Brussel naar Montréal . Sinds 2016 heeft Air Transat ook binnenlandse vluchten in Canada aan het vluchtschema toegevoegd, waardoor je vanuit Nederland een bezoek aan Oost- en West-Canada prima kunt combineren in één reis! Zo kun je bijvoorbeeld doorvliegen na een stop in Toronto naar Montréal, Calgary of Vancouver. Door het inzetten van de Airbus A330 het gehele seizoen is er nu meer capaciteit vanuit Amsterdam en dus meer kans voor jou om je droom naar Canada te realiseren!

Comfortabel reizen aan boord van onze toestellen

Air Transat biedt zoals gezegd 2 reisklassen aan boord: de Club Class en de Economy Class. In beiden klassen is het een all-inclusive product. Passagiers die Club Class boeken kunnen achterover leunen en ontspannen in een exclusieve cabine met meer ruimte en comfort. Je mag 2 stuks bagage van 32 kilo per stuk meenemen, genieten van vele priority services op de luchthaven en aan boord van een gastronomisch maaltijd van Daniel Vézina. Tijdens de vlucht is er een uitgebreid entertainmentprogramma via het 12” touchscreen te volgen. Passagiers beginnen hun vakantie wanneer ze aan boord stappen in onze Economy Class dankzij ons vriendelijk en attent personeel, comfortabele ergonomische lederen stoelen, natuurlijke dag- en nacht sfeerverlichting en een state of the art individueel entertainment systeem, beschikbaar via persoonlijke touchscreens. Vlieg je Economy Class dan mag je 23 kilo ingecheckte bagage en 10 kilo handbagage meenemen. Tijdens de vlucht wordt een warme maaltijd met een glas wijn, snacks en non-alcoholische dranken geserveerd zonder extra kosten.

So is your Canadian holiday calling? Vraag je Travel Manager van Face2Face Travel naar de mogelijkheden.