Seabourn Odyssey De zon in de zee zien zakken!

Seabourn Aegean Sunsets met vertrek 2 juli, 30 juli, 27 augustus,  24 september, 22 oktober 2016

De cruise schepen van Seabourn hebben allen een hoogwaarde service. U zult misschien denken: dat hebben alle cruise schepen, maar het bijzondere van de Seabourn is dat de schepen kleinschaliger zijn.

Bijvoorbeeld de Seabourn Odyssey. Dit schip is in 2009 toegevoegd aan de vloot en heeft 450 passagiers en 335 bemanningsleden. Doordat het schip relatief kleiner is kan het verder de havens in. Dit scheelt u tijd omdat u niet met een tender richting de kade hoeft, maar ook is de route daardoor anders. De schepen kunnen op plaatsen komen welke voor de grotere schepen niet toegankelijk zijn. Vraag het bij mij na wat de mogelijkheden zijn. Als Face2Face Travel heb ik de mogelijkheden om u zo op plaatsen te laten komen die voor anderen verborgen blijven.

Seabourn2Er zijn diverse mogelijkheden om vanaf het schip aan watersportmogelijkheden te doen zoals surfen of kanovaren. Dit is een leuk alternatief als u een keer niet al te lang aan wal wilt verblijven. Alle cabines op de Odyssey zijn luxueuze suites. Negentig procent van alle suites heeft een privé balkon. U krijgt een hoogwaardige service. Als gast kunt u genieten van de Seabourn-all-inclusive-formule.

Op diverse data in juli, augustus, september en oktober is er een bijzondere reis ” de Seabourn Aegean Sunsets”. De vaarroute is Istanbul, Limnos, Cesme, Bodrum, Rhodos, Santorini, Spetses en Pireaus. Laat u verrassen en verwennen, u heeft het verdiend, dus boek deze mooie cruise! Geniet samen van de prachtige zonsondergang en van al het andere goeds dat deze reis te bieden heeft.

Mis de boot niet en neem contact met mij op voor de mogelijkheden!