Zorgeloos én veilig de weg op

Face2Face Travel heeft al jaren een goede samenwerking met Sunny Cars. Met een huurauto van Sunny Cars is jouw vakantie echt zorgeloos. Je Travel Manager maakt de boeking voor je en samen met Sunny Cars zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt genieten van de auto tijdens je vakantie.

Je kunt je autohuur reserveren in aanvulling op je geboekte vliegvakantie. Wil je liever met de auto op vakantie? Huur dan een auto vanuit Nederland en rijd naar je favoriete vakantiebestemming!

Sunny Cars staat voor veilige autohuur, juist nu we weer mogen reizen. Daarom staan zij continu in contact met hun partners ter plaatse om ervoor te zorgen dat je huurauto veilig kan worden opgehaald en gebruikt. 

Zo wordt de afstandsregel toegepast, dragen veel medewerkers handschoenen en/of een mondkapje en staan er spatschermen op de balie. Ook worden de huurauto’s grondig gereinigd na gebruik, met extra aandacht voor het desinfecteren van veel aangeraakte punten zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel. We take care!

Als je nét dat extra beetje zekerheid wilt, kun je de services Fastlane of de Online Check-in toevoegen aan je reservering. Met de Fastlane mag je een eventuele wachtrij overslaan en met de Online Check-in zorgen wij ervoor dat het huurcontract bij aankomst al klaar ligt. Je hoeft het huurcontract alleen nog even te controleren en te ondertekenen. Kortom: minder tijd op het verhuurkantoor of aan de balie en minder contact met medewerkers. Dat is nog eens snel de weg op. De afgelopen weken hebben we immers lang genoeg gewacht met reizen! Vraag je travel manager van Face2Face Travel naar deze goede service van Sunny Cars.

Het kan zijn dat er op jouw vakantiebestemming ook een afstandsregel ín de huurauto geldt. Dat kan betekenen dat er minder mensen in de huurauto mogen plaatsnemen: hou daar dus zeker rekening mee tijdens het reserveren! Het kan ook zijn dat het dragen van een mondkapje verplicht is. 

Sunny staat voor zonnig en de zonnige kant van deze autohuur is dat er geen verrassingen ter plaatse bij komen dus geen gedoe ter plaatse, 24/7 bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer én een team van autohuur experts dat voor je klaar staat!

Dus ben je toe aan het huren van een auto? Neem dan contact op met je Travel Manager van Face2Face Travel, we staan voor je klaar! Zo kunnen we allemaal veilige vakantiekilometers maken mét een Sunny Car.