Zuid Afrika Grootbos

Grootbos is een eco-lodge in het ‘Grootbos Private Nature Reserve’ in de Westkaap nabij Hermanus in Zuid-Afrika. U bevindt zich hier vlakbij het strand en vanuit de lodge kunt u genieten van schitterende uitzichten op de oceaan. De natuur rondom Grootbos is uniek in de wereld, aangezien het Kaapse florarijk het kleinste van de zes plantenkoninkrijken ter wereld is en een van ’s werelds regio’s met de grootste diversiteit aan bijzondere planten en bloemen.

Grootbos bestaat eigenlijk uit twee lodges waarvan de ene lodge ideaal is voor een gezin, terwijl de tweede lodge een schitterende romantische ‘hide-away’ vormt. Behalve luxe accommodatie biedt Grootbos tevens een sublieme cuisine. De lodge heeft vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor zowel de accommodatie als de inzet voor de natuur. Voor natuurliefhebbers die eens iets anders willen dan een Afrikaanse safari, is Grootbos een schitterend alternatief.

Verschillende activiteiten zijn inbegrepen bij uw verblijf. Tijdens één van de natuurtochten die Grootbos biedt, leggen deskundige gidsen u de wonderlijke relaties uit tussen de planten, insecten, vogels en zoogdieren die in het reservaat leven. Een bezoekje aan het eeuwenoude bos met bomen van zo’n 1000 jaar oud is een absolute ‘must’. U kunt al dit moois ontdekken tijdens een tocht in een 4×4-voertuig, te voet of te paard. De schitterende stranden met kustgrotten en zoutwaterpoelen zijn ook zeker een bezoekje waard.

In samenwerking met de touroperator Live To Travel kunnen wij een offerte uitbrengen voor het reservaat als onderdeel van een unieke autorondreis door het schitterende  Zuid Afrika.  Uw persoonlijke Travel Managers informeert u naar wens.