Zuid Afrika Kaapstad

Kaapstad is de hoofdstad van de provincie West Kaap en na Johannesburg de tweede grootste stad in Zuid Afrika.  Van oorsprong een voorraad station van de Oost Indische Compagnie, nu bekend door de haven en de vele hotels. Capetown is een goede basis om Zuid Afrika verder te ontdekken. Hieronder hebben wij een aantal suggesties verzameld. Meer weten? Neem gerust contact op!

Cape Peninsula Avontuur

Miljoenen toeristen bezoeken de stad om een blik op te vangen van de fameuze Tafelberg, maar zeker ook van Kaap de Goede Hoop. Huur een auto om rond te toeren maar wat ook kan is dat u achterop een Harley Davidson stapt om richting de meest zuidelijke punt van Afrika af te reizen. Prachtige landschappen trekken voorbij. Het is ook mogelijk de Kaap per boot te bekijken, zoals de eerste ontdekkingsreizigers.

de Tafelberg: niet uit te leggen….

Het gevoel is niet uit te leggen als je op de top van de Tafelberg staat om de wereld te overzien. En dat op 1 kilometer hoogte genietend van de zonsondergang, met uitzicht over de Atlantische Oceaan en de gouden stranden van Kaapstad. Dit samen met een lekker glas wijn en een lekker hapje: wat wil je nog meer? Vraag mij als Travel Manager van Face2Face Travel om de mogelijkheden.

Zuid Afrika: het land van de wijnen!

Het is mogelijk om op de fiets richting het wijngebied te gaan. Maar er gaat ook een hop on hop off bus die langs verschillende wijn locaties rijdt. Wel zo handig en misschien net zo veilig.

Haai!
Vlakbij Kaapstad kun je een onvergetelijke avontuur beleven. Er is durf voor nodig om de kooi in te gaan en de haai van dichtbij te ervaren. Duikervaring is niet nodig, omdat de kooi naast de boot blijft en niet diep zal gaan. De haaien zelf zijn nieuwsgierig en zwemmen in al hun pracht langs je heen. De slagingskans is 98% dat je in de roetzwarte ogen kijkt van de haai. Wie durft?

Kortom: genoeg te beleven in deze prachtige omgeving!