Zwitserland – hét treinenland bij uitstek

“Zwitserland treinenland”

De prachtige landschappen, de perfecte treinverbindingen en de talloze bergbanen met adembenemende panorama’s maken van Zwitserland een land dat bij uitstek geschikt is om per trein te verkennen. Neem bv. de Zwitserse panorama’s: een 6-daagse reis met o.a. de wereldberoemde Glacier Express en Bernina Express. Nu vanaf € 795,- p.p.

Per ICE reist u snel en comfortabel rechtstreeks van Nederland naar het Zwitserse Basel. De volgende dag begint het treinenavontuur met een rit aan boord van de Golden Pass naar Interlaken en vervolgens door met de Berner Oberlandbahnen naar Lauterbrunnen. Andere hoogtepunten van deze reis zijn de Bernina Express waarvan het traject is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Tijdens het traject klimt u van 421 naar 2253 meter hoogte! En natuurlijk ‘s werelds meest langzame trein de Glacier Express. Deze panoramatrein neemt u mee door 91 tunnels en over de 2033 meter hoge Oberalppas naar Zermatt. Via de Lötschberg-route reist u vervolgens terug naar Basel waar de ICE op u wacht om u weer letterlijk in sneltreinvaart rechtstreeks terug naar Nederland te brengen.

Tijdens de reis verblijft u in kleinschalige 3-*** hotels die allemaal op loopafstand van het hotel liggen. U kunt een upgrade boeken naar 4-**** hotels.

Een onvergetelijke reis waarbij het indrukwekkende Zwitserse berglandschap aan uw raam voorbij trekt als in een groot rijdende bioscoop. Ieder moment zijn er weer verrassende indrukken, gletsjers, besneeuwde toppen, lieflijke dorpen en diepe ravijnen. En daarbij maakt u de mooiste treinreizen ter wereld.

Wilt u ook eens het prachtige Zwitserland treinenland meemaken, neem dan contact op met onze Travel Managers.